dijous, 11 de març de 2010

PRESENTACIÓ
Amb la presentació d’aquest bloc, l’Arxiu Nacional d’Andorra inicia avui un nou camí. Entrem dins la blocosfera per dur a terme dues tasques importants dins de qualsevol arxiu fotogràfic: la difusió i la identificació de personatges i d’entorns.

La difusió del fons fotogràfic ja és una realitat amb la nostra pàgina web d’exposicions. Ara creiem que és el moment que vosaltres, internautes, ens ajudeu a dur a terme la difícil tasca d’identificació. Queda clar, doncs, que la vostra ajuda ens és del tot indispensable per poder tirar endavant aquesta tasca tant fascinant de la conservació i la difusió del patrimoni fotogràfic andorrà, que és el vostre patrimoni, el nostre patrimoni i el patrimoni de tots.

Avui comencem una nova experiència i esperem que us agradi el repte que suposa. Setmanalment anirem penjant un seguit d’imatges degudament enumerades i, si coneixeu algun nom de les persones i els lloc que hi apareixen, no dubteu a escriure’l a l’apartat de comentaris. També ens podeu trucar per donar-nos-en més informació al telèfon 802 285.

Comencem, doncs, amb uns retrats del fons de la casa Cremat d’Anyós.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Arxiu Nacional d’Andorra

4 comentaris:

 1. L'enhorabona per aquesta iniciativa!!

  ResponElimina
 2. Podeu treure la "nav bar" visiteu http://blogandweb.com/blogger/los-10-trucos-mas-buscados-para-blogger/

  La pàgina quedarà mes neta, salut

  FG

  ResponElimina
 3. Moltes felicitats de part dels companys del Grup d'Arxivers de Lleida, per aquesta iniciativa. Us donem el nostre suport, i en farem difusió al bloc del GALL, com a membres que sou del Grup!.

  Enhorabona!

  ResponElimina
 4. Benvolguts,

  Aquí teniu un enllaç, a través del qual els companys del GALL us volem donar un cop de mà en la difusió de la vostra iniciativa.

  http://gruparxiverslleida.wordpress.com/2010/04/07/identificam-un-bloc-de-larxiu-nacional-dandorra/

  També us hem posat com a enllaç al blogroll.
  Salutacions!

  ResponElimina

Seguidors